2020-02-08 08:10:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kerülje az éles szópárbajokat, tudatosan csillapítsa a feszültséget

Napi horoszkóp február 8-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz-Hold tüzes trigonja az első és ötödik sorsterületét érinti. Vidám, szórakozással teli napot tölthet kedvesével, gyermekeivel. Kiváló időszak a romantikára, de minden kreatív tevékenységre is alkalmas a nap.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Barátságos, kedves és társaságszerető hangulatban van, kifejezetten alkalmas nap a mai nap arra, hogy vendégeket fogadjon az otthonában és megmutassa főzési tudományát.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön is remek hangulatban van, boldoggá teszi, ha nagy társaságban töltheti a délutánt. A ma kötött barátságoknak később még nagy hasznát veheti.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében jár, ettől ön nyitottabbá, bátrabbá és magabiztosabbá válik. Ma szívesen van a figyelem középpontjában, és az sem zavarja, ha valaki rámenősen közeledik önhöz.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Akár otthon szórakozik, akár társaságba megy, remekül fogja magát érezni. Szerencse is érheti ma, és még talán egy értékes nyereményt is nyerhet. A szerelmi életére nagyszerű hatással van a Hold és a Vénusz fényszöge.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars az ön negyedik sorsterületén halad át, otthoni barkácsolásra, kisebb javításokra, karbantartásra, rendrakásra alkalmas lehet a mai nap. Kisebbfajta civakodásra, szóváltásra is sor kerülhet otthonában. Kerülje az éles szópárbajokat, tudatosan csillapítsa a feszültséget.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma különös figyelmet fordít partnerére, egy nagy beszélgetés igazán boldoggá teszi.. Általában is igaz ez önre, de most különösen nagy az alkalmazkodókészsége, hajlandó kompromisszumot kötni a kapcsolatokat illetően.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Alkalmas pillanat, hogy kifejezésre juttassa törekvéseit, mivel ezt most minden erőteljes megnyilvánulás nélkül meg tudja tenni. Ha van néhány ötlete, akkor most könnyen megy a csapatmunka is, remélhetőleg mások lépést tudnak tartani az ön hatalmas lendületével.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rengeteg energiával rendelkezik, alkalmas lenne ezt most sportra vagy fizikai tevékenységre fordítani. Élvezni fogja a szabadban töltött idő minden pillanatát. Nagyszerű lenne, ha magával tudná vinni családtagjait is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz a negyedik sorsterületén vonul át, ma legszívesebben otthon maradna, és az idejét lakása csinosításával töltené. Este élvezetesen töltheti az időt családtagjainak, vagy közeli barátainak társaságában.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Igazán lendületben van, szívesen találkozik ma a barátaival, ismerőseivel. Ha este szórakozni vágyik, most lesz kivel, és egy izgalmas flörtben is része lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Pörgős nap lehet a mai, minden irányból új információkat hall. Az újdonságok most érdeklik is önt, kedve támadhat egy új hobbit kipróbálni. Rövidebb utazásokat is tehet, látszólag váratlan jelleggel. Valójában már régóta tervezgeti, hogy „elszökik” pár napra a világ elől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: